Ergonomiske matter hjelper!

Ergonomiske arbeidsplassmatter gir opp til 50 % avlastning! Overalt der folk går og står i sitt daglige arbeide gir harde gulv veldig stor belastning og dermed tidlige belastningsskader.

Ved bruk av ergonomiske matter tilpasset den enkeltes arbeidsplass reduseres plager ved stående og gående arbeid.

Stående og gående arbeide på harde gulv utsetter kroppen for unødig høye muskelspenninger, med økt trøtthet og lavere produktivitet som følgene Ergonomiske arbeidsplassmatter motvirker trøtthet og stive muskler og gir samtidig maksimal arbeidskomfort.

Man forbedrer prestasjonsevnen og beholder både sikkerheten og trivselen på arbeidsplassen!

Arbeidsplassmatter

Hos oss finner dere arbeidsplassmatter for alle typer arbeidsplasser, som tung industri, verkstedsmiljø, næringsmiddelindustri, helse, detaljhandel, post, bank, o.s.v. Dette innebærer at mattene har forskjellige egenskaper og materiale. De er produsert for hver enkelt arbeidsplass og tilpasses i forhold til brukerens krav og behov.

Polyuretan matter
er meget slitesterke og gir en perfekt avlastning. Polyuretan matter er spesielt velegnet i tørre områder.

Nitrilgummi matter
er utrolig slitesterke. De tåler oljer, glødende spon og kjemikalier. Nitrilgummi matter er meget sklisikre og er derfor spesielt velegnet i våte områder.

Matter med vinyl overflate
gir god avlastning og er ekstra lette å rengjøre. Derfor er matter i vinyl spesielt velegnet i laboratorier, helsevesenet, butikker og kontorer.

Gummi typer

Naturgummi
Naturgummi har bra rive, slite og strekkfasthet. Er ikke bestandig mot olje og løsemidler. Relativt dårlige aldringsegenskaper.

EPDM
EPDM har stor motstandsdyktighet mot sol, damp og oson. Brukbar også mot syrer og alkalier. Tåler ikke petroliumsbaserte oljer eller væsker.

Neopren
Neopren har den beste «allround» kvaliteten. Den har middels god oljebestandighet, gode aldringsegenskaper og middels bra slitasjestyrke. Gode egenskaper mot syre, alkalier, saltoppløsninger og enkelte løsemidler og handelsoljer. Kan være selvslukkende.

Nitril
Nitril anbefales for mineraloljer, alkoholer og petroleumsprodukter. God slitestyrke, men har dårlige aldringsegenskaper mot sollys og ozon.